Kan je communiceren met dieren, met andere ‘werelden’, met ‘spirit’, met energieën? En hoe werkt dat dan? Inmiddels heb ik veel geleerd over hoe je dit kan doen maar dat was een paar jaar geleden wel een heel ander verhaal. Mijn ontdekkingsreis begon in 2015 met een workshop ‘Animal Communication’. Ik had op internet namelijk dit mooie filmpje gezien:

Hoe geweldig zou dat zijn om te kunnen: met dieren kunnen communiceren! Na internet te hebben afgestruind waar je zoiets nou kon leren kwam ik terecht bij een dame uit de UK: Pea Horsley Wat bleek? Eind van het jaar zou ze in Amsterdam een weekend workshop geven en er wat nog plek! Dus ongeveer een half jaar later zat ik daar tamelijk zenuwachtig. Na het zien van bovenstaande film geloofde ik namelijk wel dat er mensen bestonden die met dieren konden communiceren maar ik geloofde eigenlijk niet echt dat ik dat ook zou kunnen. Aan het eind van het weekend moest ik toch echt concluderen dat ik meer kon dan ik van te voren had gedacht! En zo begon de ontdekkingsreis die me uiteindelijk zou leiden naar nog andere vormen van communiceren en werken met energie: namelijk healing en mediumschap.

Communiceren met dieren: hoe is dat voor jullie? Iets wat je wel eens hebt geprobeerd of ver van je bedshow?

We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden. Als je de site blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent.   Privacy beleid