DIENSTEN

Psychologie – Coaching – Energetische Therapie – Foto Readings

PSYCHOLOGIE

Waar word jij gelukkig van? Velen van ons zijn dat vergeten. Hebben wellicht allerlei klachten ontwikkeld zoals angst, depressie, stress of burn-out. Vaak zijn we vanuit ons hoofd gaan leven. Misschien ben je helemaal vastgelopen of misschien heb je je leven ‘op papier’ wel aardig op orde maar voel je je toch niet gelukkig. ‘Is dit het nu?’ Zou je wel dingen anders willen maar wat en hoe blijft een groot vraagteken?

Of je nu een diagnose hebt en een stuk psychische hulp zoekt of niet eens zo goed helder hebt waar je nou precies hulp bij zoekt: iedereen is anders. Afhankelijk van jouw situatie; jij als persoon, zal ik een behandeling speciaal op jou afgestemd bieden.  In de individuele sessies kan dat afhankelijk van jouw behoeftes, een stuk psychologische hulp, coaching, healing of een combinatie van deze zijn.

 • Wat jouw symptomen of klachten je werkelijk proberen te vertellen.
 • Wat jouw persoonlijke belemmeringen zijn en hoe daarmee om te gaan.
 • Meer inzicht over je eigen behoeften en hoe je die kan bereiken.
 • Liefdevoller naar jezelf te kijken.
 • Wat jouw emoties je vertellen en hoe jouw innerlijke kompas werkt.
 • Praktische tools en handvatten hoe om te gaan met jouw klachten en moeilijke situaties.
 • Emotioneel helen en het (her)vinden van jouw kracht en (zelf) vertrouwen.
 • Meer begrip, vrede, blijheid, overvloed en harmonie te in jouw leven.

€  104,-  Individuele sessie* (50 min.)

€ 150,- Individuele sessie (75 min.)

* Het is mogelijk om voor de 50 minuten consulten een pakket te kopen van 8 sessies voor €  770,-.
De termijn om het pakket te gebruiken is 2 jaar.

 

COACHING

Op zich mag je niet klagen, je hebt een goede baan, gezellige vrienden, genoeg leuke dingen om je tijd mee te verdrijven, maar toch ben je ergens niet helemaal te vrede. Ergens ben je toch nog op zoek naar die droombaan of die perfecte relatie. Maar bestaat zoiets überhaupt wel? Je weet misschien niet eens wat het nou precies is waar je naar op zoek bent.

Wellicht heb je ook wel wat meer persoonlijk onderzoek gedaan. Je hebt vaag wel gehoord over de law of attraction maar het klinkt als een mooi fabeltje. De werkelijkheid waar jij in leeft ziet er toch wel anders uit. 

Je zou liever wat praktische handvatten willen ontvangen over hoe je nu die geweldige baan, fijne relatie kan krijgen of simpelweg wat minder stress en meer vrijheid en geluk.

 • Helderheid in waar je nu staat en wat jou gelukkig maakt.
 • Hoe jouw (niet helpende) patronen eruitzien en hoe je deze kan verbreken.
 • Wat jouw emoties je werkelijk proberen te vertellen.
 • Hoe jouw innerlijke kompas werkt en hoe je deze kan volgen.
 • Wat jij kan doen om te bereiken waar je gelukkig van wordt.
 • Een betere relatie met jezelf en je intuïtie.
 • Meer begrip, vrede, blijheid, overvloed en harmonie te in jouw leven.

€ 125,85- Individuele sessie (50 min.)
€ 181,50- Individuele sessie (75 min.)

 

 

ENERGETISCHE THERAPIE

Energetische therapie is een vorm van therapie waarbij gebruikt wordt gemaakt van universele- en lichaamsenergie.

Energie stroomt door alles wat er is. Door verschillende oorzaken kan jouw lichaamsenergie geblokkeerd zijn geraakt in jouw lichaam en niet in staat om vrij te stromen. Dit heeft het gevolg dat er andere plekken in jouw lichaam dit zijn gaan compenseren en het lichaam uit balans is geraakt. Met energetische therapie worden deze blokkades opgespoord en opgelost.

De universele energie wordt aan het lichaam van de cliënt doorgegeven. De energie zoekt zelf de blokkades in het lichaam op en de plekken waar het nodig is. Het heft blokkades op, haalt overtollige energie weg en voegt energie toe daar waar het nodig is.

De energie kan weer vrij stromen en het lichaam komt weer in balans en stimuleert het zelfhelend vermogen.

Energetische therapie kan uitkomst bieden bij allerlei verschillende klachten, van onverklaarbare pijn tot angsten, depressies en algehele malaise maar ook stress of hoogsensitiviteit.

Ook voor chronisch zieken kunnen veel baat hebben bij energetische therapie daar het ondersteuning en verlichting kan bieden.

Het is belangrijk om te weten dat ik geen arts ben en als energetisch therapeut deze ook nooit zal vervangen. Bij ernstige klachten is het altijd raadzaam om een arts te raadplegen. Energetische therapie kan wel naast reguliere gezondheidszorg worden toegepast, als aanvulling op de voorschriften van de arts. Bij een energetisch consult zal nooit worden geadviseerd om te stoppen met, of wijzigen van, medicatie die door de arts is voorgeschreven.

€   92,-  Individuele sessie  (45 min.)

€ 150,-  Combinatie consult* (75 min.)

*Combinatieconsult is een individuele therapie sessie aangevuld met een energetische behandeling

 

 

FOTO READING

Als je je realiseert dat alles energie is, je lichaam, je gedachten, je emoties, maar ook je overtuigingen, programmaties en projecties, dan kun je je misschien ook voorstellen dat het mogelijk is om deze energie waar te nemen. Eigenlijk doet iedereen het al zelf.  Iedereen heeft namelijk altijd wel meteen een ‘eerste indruk’ van iemand. Wat je eigenlijk dan doet is dat je ‘intuïtief’ iemand zijn of haar energie leest. Echter de meesten van ons doen dit niet heel bewust en weten ook niet zo goed op basis ze die indruk samen stellen (is het je intuïtie of zijn het vooroordelen op basis van eerdere ervaringen in je leven?).

Wanneer ik een reading voor je doe is dat op basis van bewust omgaan met dat intuïtieve vermogen zonder vertroebelende vooroordelen om zo zuiver en neutraal mogelijk te kunnen  interpreteren wat er in jouw of iemand anders energie systeem gaande is. Dat doe ik met hulp van een foto waar ik op intune/mij op focus waardoor er informatie naar boven komt die ik voor jou vertaal en kan aangeven wat er in je leven afspeelt of wat voor jou (of iemand anders) van essentie is.

Het kan zijn dat je zelf op zoek bent naar wat meer helderheid in ’thema’s’ of ‘levenslessen’ waar je nu mee bezig bent. Maar misschien ben je simpelweg op zoek naar wat handvaten om een ander te begrijpen:

 • Een familielid, wat is jullie dynamiek en waarom botsen jullie bijvoorbeeld zo?
 • Hoe kan je omgaan met bepaalde collega’s, wat voor persoonlijkheid hebben ze en hoe kan je daar het beste rekening mee houden?
 • Wat voor type persoon is die persoon waar je net mee aan het daten bent? Wat voor een dynamiek levert het tussen jullie op?

De informatie die uit een reading komt is nooit vooraf te voorspellen en kan heel divers zijn. Omdat de reading op een dieper niveau gebeurd kan het ook heel wisselend zijn in ‘hoe veel’ iemand wil delen: ook al is degene waar de reading zich mogelijk niet bewust van dat diegene gelezen wordt: ook op dieper niveau bestaat vrije wil en zal informatie die iemand echt niet wil delen ook ‘afgesloten’ zijn. Net als face to face zal er dus van een heel gesloten persoon dus minder informatie komen als hij of zij dat niet wil delen!

Belangrijk is ook om te melden dat ik geen toekomst voorspellingen kan doen: ook dat heeft te maken met vrije wil en dat we allemaal de mogelijkheid hebben om andere afslagen in ons leven te nemen. Wel kan ik uitspraken doen over ‘waarschijnlijkheden’ of ‘potenties’ maar uiteindelijk zijn we allemaal zelf verantwoordelijk voor waar we voor kiezen!

€   92,-  Foto reading  (45 min.)

€ 150,-  Combinatie consult* (75 min.)

*Combinatieconsult is een een foto reading aangevuld met een individuele therapie sessie. Vaak kan het heel goed werken om de informatie die naar voren komt uit een foto reading weer als input te gebruiken voor/ bij de individuele therapie.

foto reading Inner Joy

Locatie De Meern

Studio Natuurlijk Pilates
Zandweg 116 C, 1e etage
Utrecht – De Meern

Locatie utrecht 

Singelsteeg 2
3511 HB Utrecht

Bel, app of Mail 

+31 6 818 85 228
katja@inner-joy.com

 

We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden. Als je de site blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent.   Privacy beleid