Wat zeggen anderen over inner-joy?

 

Katja weet de juiste vragen te stellen en vervolgens aandachtig te luisteren naar wat je vertelt. Hierin weet ze verbanden te leggen, waarvan je ze zelf soms nog niet had gezien. Middels deze inzichten komen punten van groei naar boven die de focus leggen voor je persoonlijke ontwikkeling. Vervolgens ondersteunt Katja je om deze groeipunten zelf in stand te brengen en te ervaren. Hierdoor vergroot je zelfredzaamheid, waardoor je in vergelijkbare, maar ook in onbekende situaties, de handvaten hebt om ermee om te gaan.

Jeffrey

Katja is a calm, sensitive, observant and non-judgmental person which helped me to open up from the beginning of our sessions. She is a great listener who asks the right questions to deep dive into the core of your emotions, feelings and thoughts. After our conversations, I always feel that I understand myself better.
Katja is also analytical and she guides me through some practices helping me to understand better some patterns and change them. On top of that, I love the fact that she has a holistic approach and experiment different methods!

Justine H.

 Vanaf het eerste consult had ik veel vertrouwen in Katja.
Ze straalt rust uit, luistert naar je persoonlijke verhaal en weet aan de hand hiervan de juiste vragen te stellen. Samen met het delen van haar kennis heeft het mij nieuwe inzichten gegeven, geholpen om ruimer te denken, dingen beter te begrijpen en beter te luisteren naar mijn gevoel. Inmiddels merk ik dat dit, en de opdrachten, een positieve werking hebben op mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben Katja hiervoor zeer dankbaar en zal haar en haar unieke werkwijze dan ook aan iedereen aanbevelen!

Linde

Coach Utrecht

Katja is an amazing person. she not only has the gift of being able to tune into the person on different energetic and psychic levels but also she is pragmatic in bringing that knowledge to the practical application level and helping the person disseminate the information. I found her to be a very grounded individual with a gift for really tuning into you personally and shining a light on your own empowered self. Wonderful balance in every interaction leaves you feeling a better version of you ❤️

Jam B.

Heel tevreden over de hulp die Katja mij geboden heeft. Ze is heel scherp, heel invoelend en weet snel tot de kern door te dringen. Ik beveel haar van harte aan.

Ruud S.

Het afgelopen jaar heeft Katja meerdere foto readings gedaan voor mij en telkens weer spot on! Heel gaaf! Soms leek in de eerste instantie het voor mijn gevoel niet te kloppen maar bleek na een paar maanden dat ze toch wel echt de dieperliggende eigenschappen van iemand raak had. Goede spiegel voor je eigen blinde vlekken en heel leerzaam!  Ik heb ook geleerd om specifieker te zijn in mijn vraagstelling en ben blij met de directe communicatie van haar.

Romana V.

Katja is een aan te raden coach om 3 redenen: 1) ze wist mij vertrouwd gevoel te geven 2) ze was goed de juiste vragen te stellen en 3) ze kende verschillende methodieken om de coaching te begeleiden.

Erik R.

Ik heb een heel fijn traject gevolgd bij Katja. In een turbulente tijd in contact met haar gekomen, maar door samen in gesprek te gaan heb ik geleerd om meer te kiezen voor mezelf. Te staan voor mijn eigen keuzes en ook te voelen waar ikzelf naar toe wil gaan met mijn leven. Katja heeft altijd met begrip en zonder oordeel naar mij geluisterd. Juist omdat alles er mocht zijn en niks gek of verkeerd was, nodigde dit mij heel erg uit om te delen en samen te zoeken naar mijn eigen waardes en behoeften. Ik wil Katja bedanken voor wat ze voor mij heeft betekent in het afgelopen jaar.

Nick vT.

Katja is iemand met veel compassie, begrip, nuchterheid, humor, doortastendheid en (daad)kracht. Ik voelde me snel op mijn gemak! Ik zou Inner-Joy daardoor zeker aanraden!

Kim K.

Katja is echt een topper! Ze weet precies de gevoelige punten te raken en voelt heel snel aan wie je bent. Ze laat je zien waarom je dingen doet zoals je ze doet. Om vervolgens je te leren hoe je daar verandering in kan aanbrengen en hoe je het leven kan gaan leiden vanuit je gevoel!! Ik hebt echt veel geleerd en heel veel aan Katja gehad. Echt heel fijn!!

Debora vB.

Ik heb hele fijne sessies met Katja gehad. Ik was op zoek naar iemand die mij kon helpen een diepere verbinding met mijzelf te kunnen leggen. Na verschillende trajecten met andere therapeuten, wilde ik meer dan de typische oefeningen en gesprekken. Bij Katja vond ik dat. De gesprekken die we gehad hebben gaven elke twee weken weer nieuwe inzichten, zelfs wanneer ik dacht dat er weinig speelde. Katja weet goed in te voelen en te sturen. Ze plaatst dingen in een ander perspectief en is heel open in ook haar eigen ervaringen ter illustratie te gebruiken. Voor mij is het tijd voor een nieuwe weg, maar ik ben bijzonder blij dat Katja op mijn pad is gekomen om mij naar deze volgende afslag te mogen begeleiden.

Caren S.

Heel fijn gesprek met Katja gehad. Ze kan zich goed verbinden met je en je emoties doorvoelen

Julia

Katja is a rare genuine gift, and it’s wonderful that she is now sharing her insights with those who seek her wisdom. Katja connected with my mom who had passed almost a year before. My mom shared details of an experience I’d had with her, my dad and sisters that were precise and unpredictable; Katja was able to describe that experience with me! I felt so close to my mom! Katja is easy to talk with. She isn’t “judgy”. She also looked at a picture of my sweetheart, and helped me to understand what was happening with him as we interact. That shed light on aspects of my relationship with him that I would otherwise not have sensed. I will continue to connect with Katja when I have special questions. Her insights are true.

Kim J.

Katja is een aandachtige luisteraar en heeft een sterk vermogen om tot de kern te komen. Ze is vanaf het eerste moment openhartig, maar blijft eveneens oprecht. Haar aanpak is persoonlijk o.a. op de manier dat ze haar ook eigen levenservaringen deelt, waardoor ze zowel jouw als haar eigen humaniteit weet te waarborgen. Het maakt het heel gemoedelijk om gesprekken te voeren.

De voornaamste reden waarom haar hulp zo waardevol is, is omdat het durabel is. Ze weet vast te stellen wat de essentie is door bijvoorbeeld verbintenissen te leggen of de context te veranderen en deelt daarop ook oefeningen en ervaringen. Deze zijn eerder generaal dan specifiek en daardoor ondersteunend aan vaardigheid in een continu persoonlijk groeiproces.
Beste Katja, je bent een heel fijn en authentiek persoon en ik heb veel van je geleerd, bedankt voor alles.

Yanouk vd L.

We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden. Als je de site blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent.   Privacy beleid