Jouw psycholoog in Leidsche Rijn

 

Zit je met veel vragen omtrent jezelf ik of ben je op zoek naar geluk? Bij de persoonlijke psycholoog in Leidsche Rijn van Inner Joy kun je terecht voor een behandeling op maat. Waar word je gelukkig van? Heb je last van klachten als angsten, depressies, stress of een burn-out? Ben je vastgelopen en wil je je leven weer op de rit krijgen? Situaties die moeilijk in je eentje te doorgronden zijn, maar met de psycholoog in Leidsche Rijn gaan we samen met jou op weg om dit te doorbreken.

Ieder mens is anders en dat is prachtig, want dat zorgt voor verschillende perspectieven, ervaringen en ontwikkelingen. Dit kan echter vastlopen en dat kan een belemmering in je leven gaan vormen. Met de psycholoog in Leidsche Rijn bij Inner Joy gaan we die obstakels in het leven wegnemen, zodat je voor je gevoel het geluk in het leven weer terug kunt vinden. Je zult je lekkerder in je vel voelen en je energie neemt toe.

 

Persoonlijke behandeling

Als psycholoog in Leidsche Rijn stemmen we elke behandeling op jou als persoon af. Zoals al aangehaald is ieder mens anders en dat zorgt altijd voor een nieuwe uitdaging. Dat is ook waarom een persoonlijke behandeling zeer belangrijk is, want alleen dan kunnen we een doeltreffend traject gaan bewandelen.

Tijdens de sessies bij de psycholoog in Leidsche Rijn leer je wat symptomen je vertellen, welke belemmeringen je ervaart en hoe je er mee om kan gaan. Maar ook krijg je meer zicht op je eigen behoeftes, het bereiken daarvan en je leert liefdevoller naar jezelf te kijken. Als psycholoog in Leidsche Rijn kunnen we jou precies de handvatten aanreiken hoe je met klachten en moeilijke situaties om kunt gaan.

Een luisterend oor

Overal kan je antwoorden op je vragen vinden: bij vrienden, internet, familie, in boeken en ga zo maar door. Dit zijn vaak antwoorden die niet precies op jouw situatie aansluiten of te persoonlijk gevoed worden. Dit kan uiteraard erg goed helpen, maar de psycholoog in Leidsche Rijn bij Inner Joy is hierin onafhankelijk.

Je krijgt een meer objectieve behandeling en zo wordt alles net wat meer rationeel benadert zonder onbewuste emotionele ondertonen. Dit zorgt voor een gepaste behandeling op maat die ook echt wat zal bereiken. Dit kan ingezet worden bij depressies, burn-outs, angst en paniek, maar ook relatieproblemen, rouw- en verliesverwerking, enzovoort.

Heb je te maken met diepgaande psychologische klachten? Dan kan je ook bij Inner Joy terecht, ik ben jouw psycholoog in Leidsche Rijn en je psycholoog in Utrecht voor een luisterend oor, een aanpak op maat en een behandeling die op jou is afgestemd. Samen werken we naar een mooi resultaat en we nodigen je uit om geheel vrijblijvend contact op te nemen.

Voor psychologie, maar ook coaching in Utrecht zit je bij Inner Joy aan het juiste adres.

We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden. Als je de site blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent.   Privacy beleid