Je persoonlijke coach in Utrecht bij psychologenpraktijk Inner Joy!

 

Met mij, de coach in Utrecht bij Inner Joy, gaan we samen op zoek naar antwoorden. Je bent op zoek naar ‘meer’ in het leven. Over het algemeen is je leven best aardig, geen grote problemen maar toch voel je je niet tevreden en ontbreekt er ‘iets’. Misschien vraag je je af waarom je hier überhaupt bent? Of wil je simpelweg uit de gekke ‘rat race’ waar je op de een of andere manier onderdeel van geworden bent? De Inner Joy coach in Utrecht helpt jou met het vinden van antwoorden.

Ben je helemaal vastgelopen, heb je een luisterend oor nodig of heb je niet helder waar je naar op zoek bent: iedereen is anders. Afhankelijk van jouw situatie; jij als persoon, zal ik als coach in Utrecht een traject speciaal op jou afgestemd aanbieden.

 

Is coaching iets voor jou?

Op zich mag je niet klagen, je hebt een goede baan, gezellige vrienden, genoeg leuke dingen om je tijd mee te verdrijven, maar toch ben je ergens niet helemaal tevreden. Ergens ben je nog op zoek naar die droombaan of die perfecte relatie. Maar bestaat zoiets überhaupt wel? Je weet misschien niet eens wat het nou precies is waar je naar op zoek bent. Met de coach in Utrecht bij Inner Joy gaan we samen met jou op die zoektocht.

Wellicht heb je ook wel wat meer persoonlijk onderzoek gedaan. Je hebt misschien zelfs vaag wel eens gehoord over de ‘law of attraction’, maar het klinkt als een mooi fabeltje. De werkelijkheid waar jij in leeft ziet er toch wel anders uit. Je zou liever wat praktische handvatten willen ontvangen over hoe je nu die geweldige baan, fijne relatie kan krijgen of simpelweg wat minder stress en meer vrijheid en geluk.

Geluk terugvinden met de coach in Utrecht

En waar word jij nu echt gelukkig van? Velen van ons zijn dat vergeten. Vaak zijn we vanuit ons hoofd gaan leven. Misschien ben je helemaal vastgelopen of misschien heb je je leven ‘op papier’ wel aardig op orde, maar voel je je toch niet gelukkig. ‘Is dit het nu?’ Zou je wel dingen anders willen, maar wat en hoe blijft een groot vraagteken?

Of je nu compleet bent vastgelopen, of alleen behoefte hebt aan een luisterend oor, een klankbord of wilt brainstormen, dan kan je bij mij terecht, je persoonlijke coach in Utrecht. Datzelfde geldt voor wanneer alles al goed gaat, maar je de wens hebt om het beste uit jezelf te halen, je persoonlijk meer te ontwikkelen en meer geluk te ervaren. Wat de aanleiding ook is, ik kijk graag met jou samen hoe ik voor je van betekenis kan zijn. Wees welkom!

Coach Utrecht

 

Jij staat centraal

Bij mij sta jij als persoon centraal en gaan we samen op zoek naar wat jouw behoeftes zijn en hoe je die kan bereiken. De sessies bij mij als coach in Utrecht zijn aangepast op jouw specifieke wensen en behoeftes. Op basis van mijn intuïtie en kennis, stem ik mij af op wat er voor jou nodig is: geen enkel mens is hetzelfde, dus dat vraagt om sessies op maat!

Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Leidsche Rijn en Utrecht Centrum. Ik ben jouw coach in Utrecht, maar ook kan je bij mij terecht als je op zoek bent naar een psycholoog in Leidsche Rijn of een psycholoog in Utrecht. Meer weten? Neem contact met mij op om een afspraak te maken. Een verwijsbrief van een huisarts is niet nodig.

We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden. Als je de site blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent.   Privacy beleid